Bu blog'ta yazılanların her hakkı yazarın kendisine aittir. Kaynak gösterilmeden ve izni olmadan hiçbir yerde yayınlanamaz.

BALODAKİ DAVETLİLER

Popüler Yayınlar

24 Şubat 2011 Perşembe

Alışma Sorunları


Çok stresliyim!

Nasıl geçer bilmiyorum?....

Çok yalnızım. Acayip.

Çok da çekingenim. 

Yani, belki de içimdeki huzursuzluktan dolayı arkadaşlık kurmam kolay olmuyor şu an çünkü rahat değilim. Kendi kendime kalmış gibiyim. Of!...

Bir destek? Yok...

Salma geldiği zamanlarda biraz huzurlu ve güvende hissediyorum ama onun da bölümü taaa bi uçta. 

İçimde daimi bir huzursuzluk. Ders çalışmadığım zamanlar çalışmam gerekirmiş gibi hissediyorum. Bazen çok yorgun oluyorum uyumak istiyorum bazen de bir rahatlama 'aracına' ihtiyaç duyuyorum ama öyle bir araç yok işte elimde!

Ne zaman geçecek bu uyum sorunu? : (

Bölümdeki asistanın tekine acaaaaayip sinir oldum bugün öldürebilirdim!

Aslında ilk çok tatlı gülümsedi bana. Pardon bla bla laboratuvarı nerede acaba diye bütün gerizekalıca saftorik şirinliğimle sordum. O da bana çocuk muamelesi yaparak "Gel" dedi, niye bilmiyorum, ama çok ağırıma gitti. Çok da havalı bi tip ha o kız. Acayip fit. Saçları daaaimaaa çok bakımlı. Çok iyi giyiniyor. Sen yeni mi başladın falan diye sordu. Aslında abartacak bir şey yok sanırım ama takıyorum işte kafayı böyle şeylere. Yalnız yaşamak ne zormuş! Bi oda arkadaşım var ama, onunla bi samimiyetimiz yok işte... Yani o sadece odamı paylaştığım biri. Keşke İranlı Kız S. ile felan kalıyor olsaydım. Of keşke Salma yakınlarda olsaydı.  OF!

Yarın annemin arkadaşının oğlu Civilization ile buluşacağım.

O da aynı bölümde. Not felan vercek bana.

Of Isadora'yı ÇOK ARIYORUM.

Of çok zorlanıyorum. Alıştığım şeylerden kopmak ne zormuş meğer!

İyi ki direkt yurtdışına gitmemişim haaa...

Bu da bi nevi antreman.

Ama şu içimdeki daimi huzursuzluğu bi atmam lazım. Yaşamama, sohbet etmeme, yeni insanlarla tanışmama engel oluyor o. : (

Ürktüm mü ne bölümdeki işlerden. Pat diye asistan olursam altından kalkamayacağımdan felan...

Oyff!!!

Ya annanemlernen yaşarken negzeldi hayatım yaaa...Her yere yakındı o ev. Ev kalabalıktı bilmem ney.

İçine kapanık biri oldum  çıktım.

Bi de korkularım var.

Beyaz Kedi'yi acilen görmem lazım : (((((((

GEÇİCEK GEÇİCEK GEÇİCEK....

IT WILL ALL BE FINE ALL BE FINE ALL BE FINE.... : )

I keep tellin myself!...

6 yorum:

  1. takma isimler yüzünden çok meraklanıyorum. Hepsi kimdir nedir diye öğrenmek istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Heheh. hepsinin gerçek ismini mi öğrenmek istiyorsun? : ) Öğrenmek istediğin tam olarak nedir? : p

    YanıtlaSil
  3. Çok sitresli olabilirsin.
    Bunlar geçer..
    Çok yalnızım dememelisin.. Başta Allah var. Sonra bizim gibi dostların var..
    Çekingenlik de iyi birşeydir, edebtendir. Hanımefendiler çekingen olabilir. yırtık olmak gerekmez. Sen kopil değilsin ki.

    Bu konuyu zaman zaman paylaşabiliriz. arkadaşlık kurmak sadece senin insiyatifinle olmaz. Çevren bunu hisseder. Arkadaşların aracı olur. mutlaka bahaneler yaratılabilir.

    Sevgili blogdaşım sen seviyeli bir insansın. alıngan olabilirsin. kibirli değilsin mesela.. Hava atmayı da sevmiyorsun. olduğun gibi davranıyorsun. Hatta şefkatlisin. nankör değilsin. şeytan değilsin..

    Bu sıkıntı, yalnızlık hissi, çekingenlik ve neyapacağını bilememek ihssi hepsi geçecek. İnanırmısın bir paradigma değişikliği yaşayacaksın. Şifrelerin açık olacak. Duygu, düşünce ve davranışlarını başta filtreleyeceksin. aslında sen seçicisin. Her şey yolunda geçecek. Benim hisslerim bu.. Eğer paylayşırsan seviniriz. Belki ileride duanı alırız. Şimdi sana yşaptığımız dualar gibi..

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim Profösör. Aslında bunları yazdıktan sonraki gün (dün) sabah kalktım ve bugün daha neşeli ve daha güçlü biri olacağım dedim, bölümdeki insanlara biraz daha sıcak davrandım, yeni arkadaşlıklar kurmaya başladım.

    Kibirli ve içten olmayan, yapmacık hareketli bi havalara girmiş insanlardan gerçekten nefret ediyorum. Ama ben, bazılarının öyle olduğu bir ortama girmiş olsam da değişmeyeceğim. Buna karar verdim. Ben onlar gibi olmayacağım. Zaten doğal,sevimli tipler de var bölümde, yavaş yavaş onlarla arkadaş olurum belki.

    Dostça yorumunuz için çok teşekkür ederim. : ) İyi haberlerimi okursunuz umarım. Bu aralar, bir de başka bir üni.den geldiğim için dersleri toparlamaya, unuttuklarımı anımsamaya,eksiklerimi gidermeye çalışıyorum.

    Umarım halledebilirim. : )

    Her iyi niyet, iyi düşünce, bir başkası için edilmiş bir içten dua, sahibine mutlaka geri yansır bence. Kötülerin istila etmeye çalıştığı bi dünyada iyilik de, inadına, hala var. : )

    YanıtlaSil
  5. siteni takip ediyorum:)
    değişik ve sıradışı

    YanıtlaSil