Bu blog'ta yazılanların her hakkı yazarın kendisine aittir. Kaynak gösterilmeden ve izni olmadan hiçbir yerde yayınlanamaz.

BALODAKİ DAVETLİLER

Popüler Yayınlar

19 Ekim 2010 Salı

If You Lived Here, You'd Be Home Now.


Yeni Arkadaşlar ve Fal -Falımda AŞK VAR!



Bugün Artemisia'nın adaşı; kursta yeni tanıştığım Biyolog kız bana fal baktı; çok ama çok tatlı bir kafede oturduk; o ben ve meslektaşım Bayan Fakülte Derecesi.
Cafe'de otururken tam karşıma ayna denk gelmişti; ve konuşurken ve dinlerken ve hep arada kendime bakmaktan kendimi alamadım :) Yeni saçlarımı; biraz zayıfladıktan sonraki yüzümün halini, gözlerimdeki, sadece alta sürdüğüm gri göz kalemini; ve suratımın geri kalanının doğal halini; tacımı, gülümseyişimi; omuzlarımı, boynumu çok beğendim. Ama en çok da gülümseyişime takıldı gözüm; ve gülümsediğimdeki, dişlerimin gözükmesiyle beraber suratıma yerleşen muzur ifadeye. Ne kadar tatlısın sen, dedim kendi kendime, kendimi sevdim, erkek olsam kendimi çok beğeneceğimi düşündüm. :p

Artemisia'nın adaşı, çok mantıklı, güvenilir, aklı başında ve bence iyi kalpli iyi niyetli bir kız. Yakın oturuyormuşuz; dönüşte de beni eve bıraktı.


Falımda neler gördü? Şunları:



-Ev değişikliği yapacakmışım ve bu yeni ev bana çoook ama çok uğurlu gelecekmiş. (Kıza hiçbir şey söylememiştim ama ben gerçekten ev değişikliği düşünüyorum; hatta bahara kesin.)


Yeri gelmişken, internette rastlayıp beğendiğim iç dizaynlar şöyle:

Yatak Odaları:


Rüya gibi, sihir gibi renkler; yatılası bir yatak! Büyülü bir oda :)
Fıstık gibi bir yatak odası. Ama insan uyuyabilir mi bu renklerin arasında? Çok kışkırtıcı!

Daha mütevazi ama seksi bir oda

Kitaplığa bayıldım; önündeki perdeye; yatak örtüsüne de! Çok keyifli!

Beyaz dallar ve duvarın rengi çok hoş. Ne güzel rüyalar görülür burada!

Banyo-Tuvalet:
Kırmızı. Süper bir renksin sen. Öptüm mucuks!



Kalplere bittim. Süper, seksi, şahane bir banyo.

Farklı bir dekorasyon. Hoşuma gitti.

What about this? İlginç bir dekorasyon.

Bu da bir başka seksi tuvalet.

Oh no comment! :D

Oturma Odaları:

İşteee değişik bir ev. Ne tatlı koltuklar onlar. Şeker sanki. İnsan poposunu koymaya kıyamaz.
Çok huzurlu. Hele ki arkadaki manzara. Kalpkalpkalp :)


-Kasım-Aralık gibi, kısa bir yolculuk yapmaya niyetlenecekmişim fakat gelişen olaylardan dolayı bundan vazgeçecekmişim. Ama öyle olaylar gelişecekmiş ki; yani 10 000TL yatırmış olsam bile otobüs biletime(! :p); yakıp gene de burada kalmayı seçeceğim; çok sevineceğim türden.

 

-Sonra Kasım-Aralık'ı takip eden dönemde yeni biriyle tanışacakmışım. Ve kız el ele göz göze gördü bizi; sonra fincanımda da gösterdi; gerçekten hiç bu kadar net görmemiştim ben. Çocuğun elinde bir şey vardı; ben kitap sandım; o çiçek buketi dedi. İkisi de kabulümdür, hediye olarak :D Ama çiçek daha başka olur tabi.

Günün Sorusu:

Aşağıdaki 2 erkekten birisi size çiçek verecek olsa, hangisini tercih edersiniz, neden? :) /Erkek okuyucular içinse: Hangisi olmayı tercih edersiniz? :)

Sürpriz yapan erkek. Kalpkalpkalp!!! Alkış. Islık. :))


Of! Takım elbise ve kırmızı gül kombinasyonu. Öldürücü kombinasyon.


-Sonra gene el ele gördü bizi. O ellerini açmış; diz çökmüş; ben de ellerimi onun ellerinin üzerine koymuşum. Çok mutluyuz. Çok huzurluyuz...

-Sonra "Aaa bunu ben çok nadir görürüm!" dedi ve 'yaşam ağacı' gördüğünü söyledi. Yani bu insan benim evlilik düşüneceğim; reddedemeyeceğim bir insan olacakmış. Bahar ayları ve takibenki aylar, mevsimler hep onunla, mutlu, uyum içinde geçecekmiş

-En son da tabağımda kocaman şaha kalkmış bir at, üzerinde de bir kız gördü.





İşte benim atım! <3
Çok vahşi. Ne güzel di'mi atın rengi?


Mitolojik beyaz at ve kırmızı elbiseli kız. Ve bir rüya!..

Bana bakılan en güzel faldı... Kalp :)


Ayrıca oturduk alışveriş merkezinde ve iyi kızlardan kötü kızlardan konuştuk. Sex and the City kızları dedikoduları yaptık; erkeklerin zeki kızlara katlanamamasından, Demet Akalın-İbrahim Kutluay'dan, ara bozan Demet Şener'lerden, aptal kızların iyi erkekleri kapmasından, iyi erkeklerin herhangi bir konuşmada üstün çıkma hevesinden ve kızın daha kültürlü daha bilgili olmasından hoşlanmamalarından, Avrupa erkeklerinde ise bu komplekslerin olmamasından, Bayan Fakülte Derecesi'nin eski zengin erkek arkadaşından ve onu nasıl aldattığından, Artemisia'nın Adaşı'nın eski erkek arkadaşının sarhoş olup onu gecenin bir yarısı aramasından konuştuk; ve daha bir sürü şeyden... Ne tatlı bir gündü. Bunlar kahveden ve faldan önceydi tabi; faldan sonra ise kurstaki kötü kızdan konu  açıldı ve hocaya nasıl adi bir şekilde asıldığından. Kız Kim Kardashian'ın aşağıdaki fotosuna benziyor (2 foto aşağıda görebilirsiniz. :)) Kaba sesli, son derece bozcu, iğrenç-ukala, hırçın görünüşlü, negatif enerji yayan bir kız. Devamlı hocanın peşinde.Hoca da tipik bir Türk erkeği. Biraz naif taşra erkeği bile diyebiliriz. Ama uzun boylu, yakışılı. Kıza sinir olmadım desem yalan olur. Hocadan hoşlandığımdan değil. Sadece iğrenç bir kız olduğunu düşünüyorum. Diğerleri de böyle düşünüyor. Her haltı bildiğini zannediyor ama aptalca konuşuyor. Ukala pislik. Ayrıca mühendis olduğumuz için de Bayan Fakülte Derecesi ve beni kıskanıyor.
İyi kızlar cenneteeeğğeee, kötü kızlar her yere, çıtır kızlar nereye, nereye de giderler? Oy!
A bunch of bad girls :p Bir grup kötü kız. :p:P
Kim Kardashian hanfendi :p

İlk Görüşte Aşk -Film Gibi


Bayan Fakülte Birincisi'ne gelince; arkadaş olması kolay bir kız. Yani ego'su, kaprisi, hırçınlığı, sinsiliği yok. Ama çok dedikoducu. Biraz da saf. Bakalım... Asistanlık sınavına girdi ve kaybetti. Haksızlık olduğunu söylüyor.


Onun okuluna geçen gün gittim; o laboratuvardaki işlerini bitirdiğinde biz kampuste yürürken karşıdan bir adam geliyordu. Bana çok dikkatli baktı. Benim de dikkatimi çekti. Sonra bir geçti yanımızdan; adamın parfümü geldi burnuma; ve çok hoşuma gitti. Bunun üzerine başımı döndüm; bir de gördüm ki o da dönmüş başını bana bakıyor. Göz göze geldik. Ama başımı çevirdim sonra ve yürümeye devam ettik biz. Bilimadamı kılıklı bi tipti. Muhtemelen mühendisliklerin birinde asistan. Bir daha görmeyi isterdim. Ama bu düşük bir ihtimal. :) Ama yine de filmlerdeki gibiydi. İlk defa başıma geldi bu kadar net, film gibi bir şey. Güneş batmak üzereydi; benim saçlarım çok güzeldi ve açık renk botum, en sevdiğim t-shirt'üm; üzerinde ince bir yünden düğmeli bluz ve kısa çizmelerim vardı. Mutluydum. Düşünüyorum da; keşke kolumdaki defteri düşürseymişim. O zaman belki tanışabilirdik. :p :)))

 


x-----o-----x 


Ve unuttum yazmayı; falımda bir de eskiden tanıdığım insanlardan bir kız çıktı; eski bir arkadaş; bana ulaşmaya çalışan. Ama çıkarcı. Ama zararlı. Şimdi eski arkadaşlardan kim mesaj atsa şüpheyle bakıyorum; hııığğmm... Sen misin o çıkarcı, yılaaaan seniiiiii :p :P
Neden bilmiyorum ama şanslı bir döneme girdiğimi hissediyorum. Üzerimde bir huzur bir mutluluk bir gülümseme var. Akademik olaylarla ilgili de bazı aksi haberler var ama düzelecek; hissediyorum. Çok güçlü, çok mücadeleci, istekli, kararlı hissettiğim bir dönem. Umarım bozulmaz. MAAAŞŞALLAHH diyorum :D
 
Dur nazar boncuğu koyayım, büyüğünden:
 

 
Orion'sa; arada aklıma geliyor ama çok değil. 
Kısa saçın da bir cazibesi var. Öyle değil mi? Böyle uzun kirpiklerle özellikle..



"Aylar sonra ilk defa gözlerim bir işe yarayacak seni görerek..."



F. Kafka

10 yorum:

  1. çok tatlı keyifli okunan ve bakılan bir yazı olmuş. keyifli olduğun nasıl da belli. ve ne güzel. kendini sevmek, beğenmek de insana en iyi gelen şey belki de. faldaki herşey de aynen gerçekleşir inşallah.

    sanırım 2. foto. çünkü tek kırmızı gül vermek daha anlamlı sanıyorum.

    YanıtlaSil
  2. Resim yüklerken sorun yaşadım sonra da bazı yazdıklarım resim alt yazısı gibi çıktı, bi türlü düzeltemedim, çıldırdım. Hoş görürsünüz artık.. :))

    YanıtlaSil
  3. bazı yerler beyaz olmuş biraz ama okunuyor.

    şansın, huzurun, mutluluğun için de gerçekten nazar değmesin. maşallah.

    blogun pembeleşmeye başladı. ne güzel.

    orion mu? kimdi ki o? :)

    YanıtlaSil
  4. Snırım diğer yazına yorum yapıcak yeri bulamadım burdan söyliyim.

    Ben ilk resimde ki erkeğin bana sürpriz yapmasını tercih ederdim daha tatlı duruyor. Takım elbise ve kırmızı gül.. Ben kırmızı gül sevmem bir kere.
    Ayrıca ev dizaynlarından 3. fotoğrafta ki güzel. Sade ve şık

    YanıtlaSil
  5. @Mia 3. sade ve modern, huzurlu bir dizayn, ben genelde daha fantastiklere gidiyorum ama ben de beğendim onu. :))

    İlk erkeğin çok tatlı şirin bir hali var di'mi bence de. Ama takım elbiseli bir erkeğin çekiciliğine ulaşamaz, bana göre. Bir erkeği en yakışıklı gösteren şey.

    @deepblueeagle Orion her zaman Orion, Orion için koca boşarım. :p

    YanıtlaSil
  6. caps ilerlemesinde dalgalanmalar olsa da ; erotica ~ porn diziliminde gitmektedir.

    yatak odaları tamamda ben öyle heykelli tuvalete girmem. o başka o başka

    YanıtlaSil
  7. Merhaba Blogumda Mimlendin :)

    YanıtlaSil
  8. 1. erkek resmi çok tatlı.. Karakter analizi mi yapıcaksın seçimlere göre :) Ayrıca 7. resimdeki gibi bi banyom olsun istiyorum evet evet kesinlikle olmalı!

    YanıtlaSil
  9. 7. resimdeki banyoya ben de aşık oldum resmen! gördüm ve dedim ki;e-veeet işte bu! budur benim hayallerimi süsleyen banyonun resmi!!
    1. erkek çok şeker yaa... ben de bayıldım ona, 2.si de seksi ama...

    YanıtlaSil