Bu blog'ta yazılanların her hakkı yazarın kendisine aittir. Kaynak gösterilmeden ve izni olmadan hiçbir yerde yayınlanamaz.

BALODAKİ DAVETLİLER

Popüler Yayınlar

23 Şubat 2011 Çarşamba

Prison Break - Kampüs Break / Yarım Kadeh Şarapla Sarhoş Olma Macerası!

Uykum kaçtı.

Bugün Salma ve onun tanıştırdığı kızlarla BAR'a gittik. Yarım kadehten biraz fazla miktarda kırmızı şarap içtim ve orada Orion'ı görmeyi diledim.



Öncesinde yine Salma'nın tanıdığı tipler olan 2 gay ve 1 lezbiyen kızla tanıştım. Kız gayet şirin falandı, gay'lerden biri de çok tatlı; ötekisi ise cazgırdı. Ama baya matrak bi tipti. "Aaa senin bu kampüste ilk tanıştığın ibneler biz miyiz yani?"

Ahaha : )))

Kızlardan biri İnşallah Mühendisliğinde =) okuyor. Onu çok sevdim, çok cici bi kız. (Rumuz BeybiKız)Onun oda arkadaşı da çok tatlı bi tipti ama gecenin sonunda sarhoş oldu ve bi dolmuşa atlayıp bi çocuğun yanına gitti. (Hafif dozda flört ediyorlar galiba?)

Yan odamızda baya sorunlu bi tip var. Sürekli her şeyden şikayet ediyor. Önce "Kapıyı sürekli kitliyor" diye şikayet etmiş lobiye. Bugün de BAR'dan geldiğimde 12 gibi, Salma telefonla aradı, sonra bi baktım telefon çalıyor: "Biraz sessiz olur musunuz saat 12'yi geçti" Tamam dedim kapattım. Uyuyucam; sonra bi baktım ısraaaaaaarla telefon çalıyor. 15 defa falan çaldırdı herhalde, ben de ısrarla açmadım. Bu ne ama ya? Deli midir manyak mıdır nedir?

Kızın ismini İnş. Müh'te okuyan kızın oda arkadaşına söyledim; puaahahhaha pornocu ismi gibi o ne yaaa dedi : ) Manyak, Amerikalı galiba. "Böyle görgüsüz bi ismi anca bi Amerikalı koyar" ---> Bu da Salma'nın yorumu oldu. : p


Korkularım:

-Başarısızlıktan çoook ama çok korkuyorum.

-Rezil olmaktan çok korkuyorum.

-Bi sorun çıkmasından çok korkuyorum.

-Nazar değmesinden çok korkuyorum...

-Girl Interrupted olmaktan : ( Delirmekten, çıldırmaktan....

-OF EN BÜYÜK KORKUM ŞU: O KADAR MUHTEŞEM BİR LETTER OF INTENTION'IM (NİYET MEKTUBU)  VARDI Kİ, OKUYAN BENİ GELECEĞİN ÜMİT VAAT EDEN GENIUS SCIENTIST'I SANIR. PARLAYAN YILDIZ, MUHTEŞEM BİR ŞEY FALAN GİBİ. BİR DE REFERANSLARIM DA ÇOK KUVVETLİYDİ. AMA ŞİMDİ KENDİME O KADAR GÜVENEMİYORUM. DELİ GİBİ KORKUYORUM O İZLENİMİNİ VERDİĞİM BAŞARILI VE ZEKİ KIZ OLAMAMAKTAN, O KAĞITTA YAZDIĞIM AZİMLİ TİPİN DAVRANIŞLARINI SERGİLEYEMEMEKTEN. VE BU KORKU İÇTEN İÇE ZAYIFLATIYOR BELKİ BENİ. İÇTEN İÇE, FARK ETMİYORUM AMA, UFAK UFAK DARBELERLE, SARSIYOR DURUŞUMU BELKİ DE. ROBOTA DÖNÜŞTÜM! NE GÜLÜYORUM NE ESPRİ YAPIYORUM.

İlk defa bu akşam yeniden kendim olabildiğimi fark ettim....

Bugün:


Bugün bölümden tiplerle tanıştım. Bi tanesi de benim Baş Profesör'ün öğrencisi. Bıdı bıdı çok girişken bi kız. Arkadaş canlısıydı ama. Diğerinin Orion'ın şu an şirketinin olduğu binada başka bi şirkette çalışma ihtimali olduğunu öğrendim. Söyleyince kız acayip mutlu oldum. Sonra bölümden, yine master öğrencisi bi başka kız fal baktı bana. U harfinden kaç o sana hayır getirmeyecek dedi. Çapkın; gözü yan yan bakıyor; karanlık bu harfin olduğu yer dedi. Belki de Orion'la karşılaşmayı ummaktan vazgeçmeliyim.

Vazgeç, B.J., bu sevdadan...

Bugün de zaten o barda gözlerim hep Orion'ı aradı.

"Aylar sonra bir işe yarayacak gözlerim, seni görerek...." demiş Kafka

Milena'ya Mektuplar'da...

Öyle...

Ben de, benim gözlerim de. : (

Falcı Kız başka başka ne dedi?

Omuzlarında büyük bir yük taşıyorsun, dedi.

Sonra bu hallolacak ama başka bir sorumluluk alacaksın dedi.

Kendini bir kafese kapatmışsın dedi.

Yazın o kadaaaar mutlusun ki anlatamam dedi. Plaja uzanmışım felan hiçbir şey umurumda değilmiş : )

Şu asistanlık, şu dersler, şu sır, şu okyanus!...

Hepsi hallolacak belki de!...

Kalbimdeki bütün endişeler silinecek...Belki de!

Belki de HUZUR... <3

Ve MUTLULUK!

Ve ÇILGINLIK! : D

Ve EĞLENCE!

Ve HAYAT!...

Ve AŞK....



Bugün Beni Kime Benzettiler?


Debra Messing.

Yeni tanıştığım gay çocuklardan biri (tatlı saçları, tatlı tavırları olan : D)

Görür görmez "Aaa sen Debra Messing'e benziyorsun!" dedi. Ben de kadının kim olduğunu bilmiyordum o an. Sonra ismini not defterime yazdırdım. Şimdi anca hatırladım ve baktım; bazı fotolar için "Aaaa, harbiden benziyorum yauv. Ne ilginç!" dedim.







Sanırım aynı muzur bakışlardan bende de var. ^^

Oy, oy Angelina Jolie'ye benzetilmek kadar havalı değil ama idare edeceğim gene de. : p

A.J.'yi de Girl Interrupted'daki rolü haricinde hiç sevmem ha!

Bugün Kimi Çok Kıskandım?


Beybikız ve Tralala'nın(Tralala=onun sarhoş olan oda arkadaşı) arkadaşı olaaaan; BayanKlas'ı. OF! Amma cool'du be, hayatımda hiç o kadar kuul bi kadın görmemiştim : p Bi de Los Angeles'taymış geçen sene. (Rumuz=LosKız) Çap yapıyor falan. Hem arkadaş olmak istedim hem de çok kıskandım. Yok yok, arkadaş olmayı istemek için fazla kusursuzdu. Bi türlü hiiiç kimseyi beğenmiyormuş en son sevgilisi 4 sene önce olmuş falan. Ta daaaa! Velkam tu may vörld. Ben de 2 ay öncesine kadar öyleydim. Sonra da cozuttum. Çikolata Sevgilim'e saklamışım meğer tüm ateşimi : p Şanslı velet!!!

Bazen Çikolata Sevgilim'le olanları normal olmayan bir dönem gibi görüyorum. O dönem bunalımda mıydım ne? Kendimde değildim sanki. İnsan bu kadar kör kütük aşık olur mu?

Hep babamı anımsatması yüzünden!...

Bugün en çok neye sinir oldum?


Saçımı postij sanmalarına : ( Üst kısmı yağmurdan berbat olmuştu ve en son gittiğimde o gerizekalı herifin kesimini falan hiç iyi yapamadığını biliyordum. Ayrıca Çikolata Sevgilim ile fingirdediğim zamanlarda Finding Place'teyken özellikle onunla, boyuna saç düzleştirici ile saçımı düzleştiriyordum. Şimdiyse kupkuru oldu saçlarım : ( Ooooof. Belirli bi dalgaya sahip olmayan ve elektriklenen ve asi saçlarla mücadele ettiğim kadar hiçbir şeyle mücadele etmedim herhalde!

Son sözüm ise şu:

DIE ORION DIEEEEE ORION MUST DIE.


Orion. Son bir defa görüşelim ve bitsin bu iş. Painful and quick. Anlaştık?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder