Bu blog'ta yazılanların her hakkı yazarın kendisine aittir. Kaynak gösterilmeden ve izni olmadan hiçbir yerde yayınlanamaz.

BALODAKİ DAVETLİLER

Popüler Yayınlar

15 Ekim 2010 Cuma

Yarın Başka Bir Şehir, Başka Bir Sokak, Başka Bir Yağmur.....Başka Bir Şiir Bulurum, Bakarsın...

Yarın başka bir şehre gidiyorum. Bakalım neler bekliyor o şehirde beni. Bir aradan sonra yeni bir yolculuk duygusu daha. Yolculuk duygusuna bayılıyorum...

Saçlarımın rengini değiştirdim ve harika mutluyum! :D En sonunda kendime hitap edecek bir kuaför bulabildim; zevkli kuaför bulmak ne kadar zor!

Saçlarımın şimdiki yeni hali (renk olarak :))


Bir ay sonra tekrar boyattığımda ulaşmak istediğim hali: (Renk olarak)



Armando'yla aram yeniden düzeldi. Aaa Armando sen yeni haberleri bilmiyorsun daha, dedim; "N'oldu evlendin mi?" dedi. İsveç'in  yolları taştan. İsveç'te aradığını bulamadığını hissediyorum. Bir de yabancı kızla evlenilmez deyip duruyor. Ayrıyetten Armando'yu Armando yapan özelliklerden biri çok şeker konuşması, esprileri, benzetmeleri, sözcüklerle oynaması hatta dans etmesidir :) Ama işte şimdi aynı şeyleri orada İngilizce olarak yapamıyormuş. Birebir olmaz zaten; bir espri yaparsınız gülmezler falan. Anlaşılmama duygusu :) Memleketlim gibisi yok tabi beee!

Swedish girls:

(Baktıkça lezbiyen olası geliyor insanın. Çok kıskanıyorum, çok!)





Armando Armando... Beraber Im Juli'yi izlediğim Armando... Canım benim. Çok seviyorum onu. Keşke daha uzun boylu ve daha kaslı olsaydı :))



Bir projenin lideri seçildim! Bu da yeni haber... Nasıl yürüteceğim onca şeyi bilmiyorum. Yarınki geziye Tina da gelmeye karar verdi. Tina inanılmaz utangaç; kurumun başındaki kişiyle bile onun yerine ben konuştum gelebilir mi diye. Tina bana Artemisia Absinthium'u hatırlatıyor; benim tatlı küçük prensesimi, kaybettiğim ikiz kardeşim, eski dostum, ilkgençlik anılarımın kilitli kaldığı müzik kutum!... Artemisia'yı 2.5 seneye yakındır hiç görmedim...Artık koptuk. Bir arkadaşı kaybetmek ne acı. :( Onu dün rüyamda gördüm ve acı çektim.

Evet şimdi Flamespark'tan bahsedeceğim kısaca: Çatlağın teki. Projeden tanıştım ama histerik, manyak, şımarık, çocuk gibi, kaşar gibi, deli, tatlı, şirin, masum bir kızın teki! Bunların hepsi aynı anda olabilir mi? Olmuş işte. Bi iki gün önce deli kızdırdı ama beni. Ayrıca harika dans ediyor ama bazen dozunu o kadar kaçırıyor ki direk dansçısını striptiz yaparken izliyormuş gibi oluyorum.



Projedeki yabancılarla iyice kaynaşmaya başladım. Bugün Türkçe derslerine de katıldım. Romen çocukla balkonda, güneş bakarken, uzaktaki apartmanların çatılarının arkasındaki bulutların oluşturduğu manzaraya karşı yaptığımız "Eee hangi kitapları çok seversin?" "Eeee başka? Söylesene başka hangi filmlerden hoşlanıyorsun?" "Peki ya Henry Miller okudun mu hiç" "Aaa, Paulo Coelho aslında gerçek edebiyatseverlerin hiç sevmediği birisi!" "Dostoyevski'nin hangi eserlerini okudun?" "One Flew Over the Cuckoo's Nest'te Jack Nicholson harikaydı değil mi?" "Orhan Pamuk'un Benim Adım Kırmızı'da kırmızı dökülen kanı temsil ediyor olmalı..." "Ve onun bir de İstanbul kitabı var" "Elif Şafak da harika bir yazardır..." "Belki Romence'ye de çevrilmiştir ha?" sohbetimizi veee ben o ülkeden dönmeden önce son gittiğim konserde dinlediğim son şarkının nakaratını yıllar sonra bana söylemesini; ve söz bulucam o şarkının videosunu sana face'ten göndericem, deyişini hiç unutmayacağım...Ve o balkonu...Ve o akşamüstünü...Ve sohbetimizi <3 <3 <3

10 yorum:

  1. Saç rengini cidden böyle yapabildiyse kuaför süpermiş.. .çok güzel!

    YanıtlaSil
  2. Hatunun memeleri çok büyük beğenmedim:d
    Im juli çok güzel bir filmdi yauuu.

    YanıtlaSil
  3. çok keyifli bu yazın.
    yolculuk, saçın, yeni projen, yeni kararların, armando, hepsi çok hoş.
    başarılar. keyifli yolculuklar.
    güzeller sıralamasında bence de isveçliler birincidir. onları slavlar, güney amerikalılar, ruslar izliyor herhalde. :) en üstteki kız fotosu baş dönderici :)
    ah henry miller. big sur'un efendisi.:)

    YanıtlaSil
  4. Ben yasaklı mıyım .
    yorum yazmama izin var mı :P

    Şu anki hali de güzel ama ikinci resimdeki gibi yapabilecek bir kuaför... süper.Kaybetme derim.

    Gittiğin yerde keyfin yerinde olur umarım.Kendine iyi bak. bu yorum çok kısa oldu.kusura bakma :)

    hoşçakall :)

    YanıtlaSil
  5. Ay olayları daha iyi anlayabileyim diye eski yazılarına daha dikkatli baktım ama çok çakmadım yine de:/
    geziye gidiyorsun ama anladığım kadarıyla(gecenin bu saatinde beyin fonksiyonlarım tam değil sanırım:()
    iyi eğlenceler beybi:) saç rengin 2.si gibi olursa bence de süper olur;)
    hatunların meme silikon değil mi yahu:/

    öperim canımcım**

    YanıtlaSil
  6. Sabah sabah...
    Kim ulan bu Baby Jeans dedim, kendi kendime gireyim bakim dedim bloguna, girmez olaydım. O 3.capsteki hatun ne öyle. Sabah sabah başıma iş çıkardın. Ayırıca, İskandinavya ülkeleri dedin mi orda duracaksin. Onlar gibisi yok. Gittim gördüm yeah yeah geldim.

    not:3. capsteki hatunun adı ne

    YanıtlaSil
  7. @Mia Evet yaptı ve boyamadan önce; bak şu renk yapacağım dediği renkle, ortaya çıkan renk birebir aynıydı. çok memnun kaldım. ilk defa bir kuaförde beklentim %100 karşılandı! :)

    @Marla O memeler sahte zaten belli yani. Şişirilmiş balon gibi baksana. Ben de beğenmedim. Şişme kadın havası vermiş pornografikleştirmiş. Im Juli süper tatlı bi film tabi :) Kızın adının Juli olması da ayrı tatlılık...

    @deepblueeagle Güney Amerika'lıları Türkler genelde pek sıralamaya koymazlar. :)

    @Hazel 18 yaş uyarısı koydum diye mi? :)) Sen ayrıcalıklısın! Mühim değill, çünkü benim yazım da zaten kısaydı :D

    @Selam Ayris, soru cevap şeklinde de gidebiliriz kaybolduğunu hissediyorsan :) Uluslararası bi proje evet :)

    @Telekinesis Hoşgelmişsinn :) Hatun bir model; ama adını çok aradıysam da bulamadım... İskandinav erkekleri de çok yakışıklılar bence; çoğu uzun boylu, kaslı endamlı, maşallahları var, keza; Rus erkekler de öyle..

    YanıtlaSil
  8. norveçteki mezuniyet partimde görmüş gibi gibiyim :D tamam ben o zaman araştırmaya başlayayım.

    hoş gördüm BJ

    YanıtlaSil
  9. hmmm benim katıldığım mezuniyet partisinin prom queen'i modeldi; aşağısı kurtarmaz diyorsun. o da iyi. :)

    YanıtlaSil
  10. aynen.
    yine de, yerine göre giderlenelim. daha hugh hefner moduna geçmedim fazla yüksekten uçmamın manası yok.

    idolüsüm hacı geliyorum bekle :D

    YanıtlaSil