Bu blog'ta yazılanların her hakkı yazarın kendisine aittir. Kaynak gösterilmeden ve izni olmadan hiçbir yerde yayınlanamaz.

BALODAKİ DAVETLİLER

Popüler Yayınlar

2 Eylül 2010 Perşembe

Bacılar Toplanın Kültigin'den Haber Var!

Veee... Kültigin (nam-ı diğer Jude) sessizliğini bozdu. (Ben de bayram ettim.) Ben aslında onu kafamdan silme sürecinde baya bir ilerleme kaydetmiştim. İşlem tamamlanmak üzereydi ki... Geldi ve şaaak diye İPTAL tuşuna bastı.

Beyefendi şimdi başka şehirde böyle işe falan da girdi, mühim işler de yapıyor ya; araştırma verilerini giriyorlarmış. Ben de kuul davranmam gerektiğinin bilincinde olarak "kolay gelsin :)" dedim. Aslında o an onunla konuşmak ve paylaşmak için binlerce şey geçti içimden. Ama demedim. Kuul takılacaksın kardeş. Sevdiğini belli etmeyeceksin. Soğuk olacaksın. Gidersen git diyeceksin. "N'olur gitme...ufak tefes şeylere kızıp GİTME..." demeyeceksin; ben Orion'cıkımda denedim; olmuyor. İşlemiyor. Ters etki yaratıyor.

Sonra Kültigin alakasız bir şey sordu. Daha doğrusu X üni.sinden birisi varmış yanında (X üni.si benim şimdiki üni'm oluyor) işte benim hocamın ismi neymiş... Söyledim. Öyle bi ufak konuşma geçti. Sonra ben de bir şey söylemedim. O da söylemedi.

Sonra da gitti...

Oyh...Kültigin...

Ne Kültigin'mişsin!...


Kültigin havaları

Ama bu çocuk hep böyle yapıyor. Ne zamanki onu unutmanın eşiğine geliyorum; tamam, diyorum, çocuk vazgeçti benden, hadi geçmişler ola Baby Jeans, bunu da kaçırdın elinden, veeee...pat! Kültigin tekrar başını uzatıveriyor saklandığı yerden.

Aslında, eğer taktik icabı yapıyorsa, tebrik ediyorum. Ve de diyorum  ki bu çocuk elinde tutar beni. Çünkü ben öyle vıcık vıcık ay çok özledim hayatım ay beybi beybim olayından biraz sıkılıyorum. Orion'da da böyle olmuştu. Yani ilk başta hayranlık duyduğum o kuul adam birdenbire benim için ölüp biten bir tipe dönüşünce... benim de .ötüm kalktı herhalde.

Kültigin'den gene de umudu kesmeye karar verdim. Şu an. Şu dakika verdim bu kararı. Neden? Çünkü o gerizekalı Kültigin beni elinde tutmak isteseydi eğer biraz daha ilgi gösterirdi, aklım başkalarına kaymasın diye, başkaları beni kapmasın diye. Tamam anlıyorum işi yoğun falan filan ama. Bu ne yaa.. Hayır hayır Kültigin beni seee-miiii-yoo! (damn it! :( )

Yalnız tam da msn'ime "You have come here/in pursuit of that wish/which till now/has been silent/silent..." yazmıştım ve birden bire Kültigin çıkınca, onun o Jude Law suratını ekranımda görünce, o yeşil gözlerin sahibinin bana mesaj yazdığını böyle bir tuhaf oldum...

"It's like a dream come true..."

Kültigin maçomsu kıromsu bi tip olmasaymış aslında tam süper olurmuş.

N'apsak ya?

Sevgilisizlik de artık tak etti canıma. Bundan böyle kimseye bi kusur bi bahane bulmıcam, ilk önüme gelenle sevgili olcam derken yakaladım kendimi geçenlerde.

Sonra da c'mooon Baby Jeans, dedim kendime.

Bende her şeyde bi olmuşken en iyisi olsun takıntısı var. Ondan sonra böyle yalnız kalıyom. Yaş da kemale erdi; yakında 22 olacak. Eşşşek kadar kız olmuşum kezban gibi hissediyorum kendimi.

Kültigin; sana bir şey diyim mi? (Çok dürüstçe söylüyorum...)

DELİ GİBİ YAKIŞIKLI OLMASAN

SURATINA BAKMAZDIM!

(the ugly truth)

3 yorum:

  1. o güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa değil miydi ya =DD

    YanıtlaSil
  2. hahaha :) Kültigin versiyonu daha dürüstçe değil mi ama; sen ve aşkın on para etmezsiniz; o baby face'in olmasa :P:p..

    YanıtlaSil
  3. Sadece gençliği anlamaya çalışıyorum :=)

    YanıtlaSil